بسكوت لمرضي السكر
المقادير :
1/3 كوب سكر فركتوز
1/3 كوب زيت
كوب شوفان
كوب دقيق ابيض
بيضة
فانيليا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملعقة صغيرة قرفة
رشة ملح
الطريقة :
1- انزل الزيت والبيض والفانيليا والقرفة والسكر واخلطهم مع بعض في بولة .
2- اقوم بوضع الشوفان واقلبهم كويس جدا واضع علي الدقيق الملح والبيكينج بودر .
3- انزل الدقيق علي الخليط واعجن حتي تصبح ملمومة بالكامل اشكلها اقراص صغيرة واضعها علي صنية عليها ورقة زبدة وادخلها الفرن لتمام النضج .
ملحوظة :
.من اللازم ان تستشيرى
الطبيب علي السكر فركتوز وما هي الكمية التي يجب تناولها في اليوم .
المقادير :
1/3 كوب سكر فركتوز
1/3 كوب زيت
كوب شوفان
كوب دقيق ابيض
بيضة
فانيليا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملعقة صغيرة قرفة
رشة ملح
الطريقة :
1- انزل الزيت والبيض والفانيليا والقرفة والسكر واخلطهم مع بعض في بولة .
2- اقوم بوضع الشوفان واقلبهم كويس جدا واضع علي الدقيق الملح والبيكينج بودر .
3- انزل الدقيق علي الخليط واعجن حتي تصبح ملمومة بالكامل اشكلها اقراص صغيرة واضعها علي صنية عليها ورقة زبدة وادخلها الفرن لتمام النضج .
ملحوظة :
.من اللازم ان تستشيرى
الطبيب علي السكر فركتوز وما هي الكمية التي يجب تناولها في اليوم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق