البسبوسة العادية
المقادير :
2كوب سميد
2ملعقة كبيرة دقيق
كوب زبادي
نصف كوب سمن
نصف كوب سكر
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
فانيليا
ربع كوب شربات ثقيل -عسل نحل - عسل جلوكوز
للوجة :
شربات ساخن
ملعقة سمنة
فول سوداني
الشربات :
2كوب سكر
2كوب ماء
عصير نصف ليمون
الطريقة :
1- اضع علي النار الماء والسكر والليمون واتركهم يغلم لمدة 10دقائق بدون اي تقليب بعد الغلي اضع فانيليا والسمنة .
2- لعمل البسبوسة في بولة اضع الدقيق السميد والابيض والسمنة والزبادي والبيكينج بودر ورشة ملح والعسل .
3- اقلب كل المكونات براحة عشان متعملش عرق وانزلها في صنية مدهونة سمنة افرد البسبوسة فيها واضع الفول السوداني ع الوجة .
4- ادخلها فرن سخن علي 180 درجة تتحمر من تحت وارفعا تتحمر من فوق اعرف بتتحمر من تحت لما الاقي الاطراف احمرت واطلعها انزل عليها الشربات يكون سخن جدا .
المقادير :
2كوب سميد
2ملعقة كبيرة دقيق
كوب زبادي
نصف كوب سمن
نصف كوب سكر
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
فانيليا
ربع كوب شربات ثقيل -عسل نحل - عسل جلوكوز
للوجة :
شربات ساخن
ملعقة سمنة
فول سوداني
الشربات :
2كوب سكر
2كوب ماء
عصير نصف ليمون
الطريقة :
1- اضع علي النار الماء والسكر والليمون واتركهم يغلم لمدة 10دقائق بدون اي تقليب بعد الغلي اضع فانيليا والسمنة .
2- لعمل البسبوسة في بولة اضع الدقيق السميد والابيض والسمنة والزبادي والبيكينج بودر ورشة ملح والعسل .
3- اقلب كل المكونات براحة عشان متعملش عرق وانزلها في صنية مدهونة سمنة افرد البسبوسة فيها واضع الفول السوداني ع الوجة .
4- ادخلها فرن سخن علي 180 درجة تتحمر من تحت وارفعا تتحمر من فوق اعرف بتتحمر من تحت لما الاقي الاطراف احمرت واطلعها انزل عليها الشربات يكون سخن جدا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق