--> طريقة عمل البسبوسة العادية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / البسبوسة العادية / الحلويات / حلويات / علي قدالايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل البسبوسة العادية

البسبوسة العادية 

المقادير :
2كوب سميد
2ملعقة كبيرة دقيق
كوب زبادي 
نصف كوب سمن 
نصف كوب سكر 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
رشة ملح
فانيليا 
ربع كوب شربات ثقيل -عسل نحل - عسل جلوكوز
للوجة :
شربات ساخن 
ملعقة سمنة 
فول سوداني 
الشربات :
2كوب سكر 
2كوب ماء 

عصير نصف ليمون 

الطريقة :
1- اضع علي النار الماء والسكر والليمون واتركهم يغلم لمدة 10دقائق بدون اي تقليب بعد الغلي اضع فانيليا والسمنة .

2- لعمل البسبوسة في بولة اضع الدقيق السميد والابيض والسمنة والزبادي والبيكينج بودر ورشة ملح والعسل .

3- اقلب كل المكونات براحة عشان متعملش عرق وانزلها في صنية مدهونة سمنة افرد البسبوسة فيها واضع الفول السوداني ع الوجة .

4- ادخلها فرن سخن علي 180 درجة تتحمر من تحت وارفعا تتحمر من فوق اعرف بتتحمر من تحت لما الاقي الاطراف احمرت واطلعها انزل عليها الشربات يكون سخن جدا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top