السمك السنجاري
المقادير :
سمك بوري
جزر
فلفل رومي
فلفل حار
بصل
ثوم
ليمون
كمون
ملح
فلفل اسود
بقدونس للتقديم
الطريقة :
1- اقوم بفتح السمك من الظهر واقوم بانتزاع العظمة اقوم بتنظيفة ممكن صاحب المحل يعملهالك .
2- انزل علي السمك الثوم وملح وكمون وفلفل اسود واعصر الليمون واتركها تتبيل 10 دقائق.
3- في بولة اضع البصل والفلفل وابشر الجزر واقلبهم مع بعض وانزلهم علي السمك اغطية واضع ملح وفلفل وكمون .
4- ممكن احط قبل الخلطة فلفل حار علي التتبيلة وممكن لا حسب الرغبة واجبيب صنية ادهن زيت اضع فويل وانزل السمك وادخلة الفرن لتمام النضج.
المقادير :
سمك بوري
جزر
فلفل رومي
فلفل حار
بصل
ثوم
ليمون
كمون
ملح
فلفل اسود
بقدونس للتقديم
الطريقة :
1- اقوم بفتح السمك من الظهر واقوم بانتزاع العظمة اقوم بتنظيفة ممكن صاحب المحل يعملهالك .
2- انزل علي السمك الثوم وملح وكمون وفلفل اسود واعصر الليمون واتركها تتبيل 10 دقائق.
3- في بولة اضع البصل والفلفل وابشر الجزر واقلبهم مع بعض وانزلهم علي السمك اغطية واضع ملح وفلفل وكمون .
4- ممكن احط قبل الخلطة فلفل حار علي التتبيلة وممكن لا حسب الرغبة واجبيب صنية ادهن زيت اضع فويل وانزل السمك وادخلة الفرن لتمام النضج.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق