--> طريقة عمل السمك السنجاري - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / سمك سنجاري / علي قد الايد / مشويات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل السمك السنجاري

السمك السنجاري

المقادير :
سمك بوري
جزر 
فلفل رومي
فلفل حار 
بصل
ثوم
ليمون
كمون
ملح
فلفل اسود
بقدونس للتقديم 

الطريقة :
1- اقوم بفتح السمك من الظهر واقوم بانتزاع العظمة اقوم بتنظيفة ممكن صاحب المحل يعملهالك .

2- انزل علي السمك الثوم وملح وكمون وفلفل اسود واعصر الليمون واتركها تتبيل 10 دقائق.

3- في بولة اضع البصل والفلفل وابشر الجزر واقلبهم مع بعض وانزلهم علي السمك اغطية واضع ملح وفلفل وكمون .

4- ممكن احط قبل الخلطة فلفل حار علي التتبيلة وممكن لا حسب الرغبة واجبيب صنية ادهن زيت اضع فويل وانزل السمك وادخلة الفرن لتمام النضج.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top