--> طريقة عمل تورتة بطاطا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home أالمطبخ / التورتات / الحلويات / تورتة بطاطا / حلويات / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل تورتة بطاطا

تورتة بطاطا 

المقادير :
كوب ونصف بطاطا مسلوقة 
كوب ونصف لبن
كوب ونصف سكر 
كوب زيت 
كوب ونصف دقيق
3بيضات 
2باكو فانيليا 
باكو بيكينج بودر 
رشة ملح
نصف كوب سوداني مجروش
نصف كوب شيكولاتة رقائق
الحشو :
2كوب لبن
باكو كريمة خفق بالفراولة 
باكو كريمة خفق بالشيكولاتة 

الطريقة :
في الخلاط اضع اللبن والزيت والسكر والبطاطا والبيض والفانيليا واخلط .

2- في بولة اضع الدقيق والبيكينج بودر وملح والسوداني واقلبهم جيدا .

3- في بولة اضع كوب لبن واقوم بوضع  كريمة الخفق بالفراولة واخلطهم بالمضرب الكهربائي حتي تتماسك .

4- في نفس البولة اضع كوب لبن وانزل باكو الشيكولاتة واخلطه جيدا حتي يتماسك .

5- احضر صنيتين وادهنهم بالزيت وابطن بالزيت واقسم الخليط في الصنيتين  واضع الشيكولاتة الرقائق علي الوجة .

6- ادخلهم الفرن لتمام النضج واخرجهم حتي يهدئو تماما وبعد ذلك اضع النوعين من الفراولة والشيكولاتة من الكريمة نع بعض في كيس حلواني وازين الكيكة الاولي واضع الاخري عليها وازينها وتقدم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top