--> طريقة عمل ارز بالخلطة واللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home ارز بالخلطة واللحمة المفرومة / المطبخ / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل ارز بالخلطة واللحمة المفرومة

ارز بالخلطة واللحمة المفرومة 

المقادير :
3كوب ارز مصري
3كوب ماء
ربع كيلو لحمة مفرومة
بصلة مفرومة
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة سمنة
كاري
كركم
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- انزل في الحلة السمنة تسيح انزل السكر واكرة انزل البصلة مع ملح وفلفل اقوم بتدبيلها .

2- انزل اللحمة واقوم بتسويتها وتنزيل الارز والملح والفلفل والكاري والكركم واقوم بتقليبهم .

3- انزل الماء واقوم بتركة يتشرب الماء واضعة علي نار هادئة لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top