ارز بالخلطة واللحمة المفرومة
المقادير :
3كوب ارز مصري
3كوب ماء
ربع كيلو لحمة مفرومة
بصلة مفرومة
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة سمنة
كاري
كركم
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- انزل في الحلة السمنة تسيح انزل السكر واكرة انزل البصلة مع ملح وفلفل اقوم بتدبيلها .
2- انزل اللحمة واقوم بتسويتها وتنزيل الارز والملح والفلفل والكاري والكركم واقوم بتقليبهم .
3- انزل الماء واقوم بتركة يتشرب الماء واضعة علي نار هادئة لتمام النضج .
المقادير :
3كوب ارز مصري
3كوب ماء
ربع كيلو لحمة مفرومة
بصلة مفرومة
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة سمنة
كاري
كركم
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- انزل في الحلة السمنة تسيح انزل السكر واكرة انزل البصلة مع ملح وفلفل اقوم بتدبيلها .
2- انزل اللحمة واقوم بتسويتها وتنزيل الارز والملح والفلفل والكاري والكركم واقوم بتقليبهم .
3- انزل الماء واقوم بتركة يتشرب الماء واضعة علي نار هادئة لتمام النضج .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق