--> طريقة عمل دجاجة مشوية بالزبادي والعسل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / دجاجة مشوية بالزبادي والعسل / دواجن وطيور / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل دجاجة مشوية بالزبادي والعسل

دجاجة مشوية بالزبادي والعسل 

المقادير :
دجاجة 
بصل مبشور 
ليمون 
طماطم مبشورة 
زبادي 
ثوم بودرة 
بصل بودرة 
عسل نحل 
بهارات 
ملح
فلفل اسود
بابريكا 
زيت

الطريقة :
1- اقوم بفتح الدجاجة من سلسلة الظهر تكون زي الفراشة واقوم بغسلها جيدا بالملح والليمون .

2- واقوم بوضع عصير الليمون علي الدجاجة واشربها وفي بولة اضع الزبادي والبصل والطماطم والبهارات والبابريكا وملح وفلفل والعسل والثوم والبصل وزيت.

3- اقوم بتقليب كل المكونات وانزل الدجاج في التتبيلة واقوم بتغطيتها واتركها يومين او ليلة كاملة او اقل حاجة 4ساعات .

4- اضعها في صنية مدهونة زيت وادخلها الفرن حتي تمام النضج واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top