--> طريقة عمل سينابون بالكاكاو - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / بالكاكاو / سينابون / علي قد الايد / معجنات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل سينابون بالكاكاو

سينابون بالكاكاو

المقادير :
3كوب دقيق
ملعقة كبيرة خميرة 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
ربع كوب سكر 
بيضة كبيرة 
ربع كوب زبدة ذائبة 
فانيليا 
نصف ملعقة ملح
ماء للعجن 
للحشو :
ربع كوب ذبدة مذابة 
ربع كوب سكر 
ربع كوب كاكاو خام دريم 
كوب شيكولاتة مبشورة دريم
القليل من القرفة 
الصوص :
كوب كاكاو دريم
كوب زيت 
كوب سكر بودرة 

الطريقة :
1- في العجان اضع الدقيق والخميرة والملح والسكر والبيكينج بودر واعجن انزل البيضة والفانيليا والزبدة واعجن بالماء حتي احصل علي عجينة طرية .

2- اغطي العجينة واتركها تختمر في مكان دافيء ليتضاعف حجمها بعد التخمير اقوم بفردها مستطيل اوزع عليها الزبدة وارش السكر والكاكاو والشيكولاتة والقرفة .

3- ابدء الف العجينة رول واقطعها قطع واضعها في الصنية اللفة لفوق وارصهم جمب بعض تبقا زي التورتاية بالظبط واتركها تختمر وادخلها الفرن لتمام النضج .

4- اضع في الخلاط السكر والكاكاو والزيت وافرمهم تخرج السينابون من الفرن انزل عليها الصوص واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top