صدور دجاج بالبشاميل بالكركم
المقادير :
صدور دجاج مكعبات
بصل مفروم
3ملاعق زيت
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
البشاميل :
2ملعقة كبيرة دقيق
2كوب لبن
2ملعقة كبيرة زبدة
كوب مكعب مرق
نصف كوب جبنة رومي
نصف كوب جبنة مونزاريلا
كركم
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع علي النار طاسة انزل الزيت واسخنة انزل البصل ورشة ملح وادبلة انزل الثوم واشوحة حتي يظهر لة رائحة .
2- انزل الدجاج واقلبهم ملح رشة بسيطة ملح وفلفل اسود مع التقليب حتي تمام النضج .
3- اقوم بعمل البشاميل انزل الزبدة تسيح انزل الدقيق واسوية انزل المرقة واللبن والكركم وملح وفلفل اسود واقلبهم حتي يغلي .
4- انزله جبنة رومي ومونزاريلا واقلبهم حتي تسيح الجبن ولازم تكون الحلة بعيد عن النار .
5- انزل الدجاج علي البشاميل وتقلبتين واقدم الطبق مع الجبنة الرومي والمونزاريلا .
المقادير :
صدور دجاج مكعبات
بصل مفروم
3ملاعق زيت
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
البشاميل :
2ملعقة كبيرة دقيق
2كوب لبن
2ملعقة كبيرة زبدة
كوب مكعب مرق
نصف كوب جبنة رومي
نصف كوب جبنة مونزاريلا
كركم
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- اضع علي النار طاسة انزل الزيت واسخنة انزل البصل ورشة ملح وادبلة انزل الثوم واشوحة حتي يظهر لة رائحة .
2- انزل الدجاج واقلبهم ملح رشة بسيطة ملح وفلفل اسود مع التقليب حتي تمام النضج .
3- اقوم بعمل البشاميل انزل الزبدة تسيح انزل الدقيق واسوية انزل المرقة واللبن والكركم وملح وفلفل اسود واقلبهم حتي يغلي .
4- انزله جبنة رومي ومونزاريلا واقلبهم حتي تسيح الجبن ولازم تكون الحلة بعيد عن النار .
5- انزل الدجاج علي البشاميل وتقلبتين واقدم الطبق مع الجبنة الرومي والمونزاريلا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق