--> طريقة عمل صدور دجاج بالبشاميل بالكركم - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / دواجن وطيور / صدور دجاج بالبشاميل بالكركم / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل صدور دجاج بالبشاميل بالكركم

صدور دجاج بالبشاميل بالكركم 

المقادير :
صدور دجاج مكعبات 
بصل مفروم
3ملاعق زيت 
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
البشاميل :
2ملعقة كبيرة دقيق
2كوب لبن
2ملعقة كبيرة زبدة 
كوب مكعب مرق
نصف كوب جبنة رومي
نصف كوب جبنة مونزاريلا 
كركم 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- اضع علي النار طاسة انزل الزيت واسخنة انزل البصل ورشة ملح وادبلة انزل الثوم واشوحة حتي يظهر لة رائحة .

2- انزل الدجاج واقلبهم ملح رشة بسيطة ملح وفلفل اسود مع التقليب حتي تمام النضج .

3- اقوم بعمل البشاميل انزل الزبدة تسيح انزل الدقيق واسوية انزل المرقة واللبن والكركم وملح وفلفل اسود واقلبهم حتي يغلي .

4- انزله جبنة رومي ومونزاريلا واقلبهم حتي تسيح الجبن ولازم تكون الحلة بعيد عن النار .

5- انزل الدجاج علي البشاميل وتقلبتين واقدم الطبق مع الجبنة الرومي والمونزاريلا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top