--> طريقة عمل القشطية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home القشطية / المطبخ / حلويات / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل القشطية

القشطية 

المقادير :
2كوب سكر 
1/2 كوب ماء 
كوب عسل جلوكوز 
ملعقة ونصف كبيرة جيلاتين بودرة 
ربع كوب ماء 
رشة ملح ليمون 
جوز هند
فواكة مسكرة 
زبيب 

الطريقة :
1- حلة علي النار اضع العسل والسكر والماء وملح الليمون واعطيهم غلوة علي النار .

2- في صنية غويطة وتكون مربعة احط ورقة زبدة وارش القاعدة بجوز الهند والزبيب والفواكة .

3- بعد مالعسل يغلي انزل منة بالملعقة في ماء نقطة لو علمت يبقا استوي عملت خيط تحت في المية .

4- احط الجيلاتين في ربع كوب الماء واقوم باذابتة بعد مالعسل يبرد انزلة في العجان هو والجيلاتين .

5- اضربهم لغاية يبقو زي بياض البيض المخفوق يبقا ابيض وتقيل انزلة بملعقة مببلة بالماء علي الصنية وزرشة جوز هند ابدل ايدي مية واسوية يجمد اقطعة واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top