القشطية
المقادير :
2كوب سكر
1/2 كوب ماء
كوب عسل جلوكوز
ملعقة ونصف كبيرة جيلاتين بودرة
ربع كوب ماء
رشة ملح ليمون
جوز هند
فواكة مسكرة
زبيب
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع العسل والسكر والماء وملح الليمون واعطيهم غلوة علي النار .
2- في صنية غويطة وتكون مربعة احط ورقة زبدة وارش القاعدة بجوز الهند والزبيب والفواكة .
3- بعد مالعسل يغلي انزل منة بالملعقة في ماء نقطة لو علمت يبقا استوي عملت خيط تحت في المية .
4- احط الجيلاتين في ربع كوب الماء واقوم باذابتة بعد مالعسل يبرد انزلة في العجان هو والجيلاتين .
5- اضربهم لغاية يبقو زي بياض البيض المخفوق يبقا ابيض وتقيل انزلة بملعقة مببلة بالماء علي الصنية وزرشة جوز هند ابدل ايدي مية واسوية يجمد اقطعة واقدمة .
المقادير :
2كوب سكر
1/2 كوب ماء
كوب عسل جلوكوز
ملعقة ونصف كبيرة جيلاتين بودرة
ربع كوب ماء
رشة ملح ليمون
جوز هند
فواكة مسكرة
زبيب
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع العسل والسكر والماء وملح الليمون واعطيهم غلوة علي النار .
2- في صنية غويطة وتكون مربعة احط ورقة زبدة وارش القاعدة بجوز الهند والزبيب والفواكة .
3- بعد مالعسل يغلي انزل منة بالملعقة في ماء نقطة لو علمت يبقا استوي عملت خيط تحت في المية .
4- احط الجيلاتين في ربع كوب الماء واقوم باذابتة بعد مالعسل يبرد انزلة في العجان هو والجيلاتين .
5- اضربهم لغاية يبقو زي بياض البيض المخفوق يبقا ابيض وتقيل انزلة بملعقة مببلة بالماء علي الصنية وزرشة جوز هند ابدل ايدي مية واسوية يجمد اقطعة واقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق