--> طريقة عمل قرنبيط بالبشاميل واللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / علي قد الايد / قرنبيط بالبشاميل واللحمة المفرومة / مخبوزات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل قرنبيط بالبشاميل واللحمة المفرومة

قرنبيط بالبشاميل واللحمة المفرومة

المقادير :
قرنبيط مسلوق
لحمة معصجة 
البشاميل :
3ملعقة كبيرة دقيق 
ملعقة كبيرة سمنة 
3كوب لبن 
ملح
فلفل اسود
جبنة مونزاريلا 

الطريقة :
1- اقوم بوضع حلة علي النار اضع السمنة تسيح انزل الدقيق احمرة وانزل اللبن بارد مع التقليب حتي تغلي وتصبح سمكةوملح وفلفل 

2- احضر قالب بيريكس وانزل كمية بسيطة في القالب وانزل اللحمة وافردها وانزل القرنبيط المسلوق وانزل البشاميل وعليها المونزاريلا وادخلها الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top