--> طريقة عمل جاتوة بالكيك البايت - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / جاتوة بالكيك البايت / حلويات / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل جاتوة بالكيك البايت

جاتوة بالكيك البايت

المقادير :
دريم شيكولاتة طبخ عامقة وبيضا  سايحين 
كيك
جوز هند
فروماسيلو 
فول سوداني مجروش
الصوص :
كوب دريم شيكولاتة طبخ
ربع كوب زبدة 
ربع كوب لبن 

الطريقة :
1- في بولة اقوم بفرك الكيكة واضع طاسة علي النار انزل اللبن والزبدة واسيحهم وانزل الشيكولاتة واشلها من علي النار مع التقليب .

2- انزل الخليط علي الكيك واقوم بخلطهم جيدا وانزل الكيك علي نايلون واقوم بعملها رول واغلقها بالنايلون وادخلها الثلاجة تتماسك .

3- اقوم باخراجها وتقطيعها مثل السويسرول حلقات واقوم بوضعها في اي شيكولاتة وازين بالسوداني او الفورماسيلو او جوز الهند .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top