--> طريقة عمل برجر مطبوخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / برجر مطبوخ / علي قد الايد / لحوم / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل برجر مطبوخ

برجر مطبوخ

المقادير :
البرجر :
نصف كيلو لحمة مفرومة 
كوب فول صويا منقوع ومصفي
2ملعقة كبيرة دقيق
ملعقة كبيرة ثوم بودر 
ملعقة كبيرة بصل بودر 
ملح
فلفل 
قرفة 
جنزبيل 
عصير طماطم 
بطاطس مكعبات محمرة 
بصل مفروم
ثوم مفروم
ملح
فلفل اسود
زيت 
للتقديم :ارز بالشعرية 

الطريقة :
1- في الكبة اقوم بوضع الفول يتفرمو كويس جدا انزل اللحمة والدقيق ولبصل والثوم وملح وفلفل وقرفة وجنزبيل وافرمهم جيدا .

2- اقوم بتشكيل اقراص البرجر بالكيس او بعلبة دائرية لازم تكون رفيعة لانها بتتقلي بتكش وتتخن بتحطيهم علي اكياس وتدخليهم الفليزر .

3- ممكن تستخدمي برجر جاهز مفيش مشكلة ده للي مبيحبش الجاهز بعد متخرجي البرجر تسخني زيت وتقلي البرجر توسعي وتنزلي البصل تشويحة وانزل الثوم .

4- اعطيهم تشويحة انزل البطاطس وعصير الطماطم واقلبهم مع بعض براحة مع ملح وفلفل اسود واغطيها حتي تصبح الطماطم متسبكة واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top