--> طريقة عمل لانشون - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / علي قد الايد / لانشون / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل لانشون

لانشون 

المقادير :
4بيضات 
كوب دقيق 
علبة جبنة مثلثات 
ملعقة كبيرة ثوم بودر 
ملعقة كبيرة بصل بودر 
ملعقة كبيرة بابريكا 
ملعقة صغيرة حبهان مطحون 
كوب دقيق 
1/2 كوب زيت 
2مكعب مرق 
ملعقة كبيرة لون صحي احمر 
فلفل اسود

الطريقة :
1- في الخلاط اضع الزيت والبيض والفلفل والجبنة والدقيق ومكعب المرق والحبهان والثوم والبصل والبابريكا واللون الاحمر .

2- اقوم بخلط كل المكونات جيدا حتي يصبح خليط متجانس احضر 3مجات واقوم بدهنهم بالزيت من الداخل جيدا مج الشاي العادي .

3- انزل الخليط في الكوب واترك ربع المج من فوق واقوم بتغطية الاكواب جيدا بالاسترتس او  بالفويل واقوم بتسخين ماء وانزل المجات في الماء .


4- اقوم بوضع المجات في الماء تكون لنص المج واغطيهم واتركها تغلي لو بدءت تغلي جامد اقوم بتهدئة النار تماما وتغلي علي الهادي لمدة ساعة لتمام النضج.

5- اتركة يهدء تماما واقوم بقلبة اغطية ببلاستيك وادخلة التلاجة لتاني يوم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top