لانشون
المقادير :
4بيضات
كوب دقيق
علبة جبنة مثلثات
ملعقة كبيرة ثوم بودر
ملعقة كبيرة بصل بودر
ملعقة كبيرة بابريكا
ملعقة صغيرة حبهان مطحون
كوب دقيق
1/2 كوب زيت
2مكعب مرق
ملعقة كبيرة لون صحي احمر
فلفل اسود
الطريقة :
1- في الخلاط اضع الزيت والبيض والفلفل والجبنة والدقيق ومكعب المرق والحبهان والثوم والبصل والبابريكا واللون الاحمر .
2- اقوم بخلط كل المكونات جيدا حتي يصبح خليط متجانس احضر 3مجات واقوم بدهنهم بالزيت من الداخل جيدا مج الشاي العادي .
3- انزل الخليط في الكوب واترك ربع المج من فوق واقوم بتغطية الاكواب جيدا بالاسترتس او بالفويل واقوم بتسخين ماء وانزل المجات في الماء .
4- اقوم بوضع المجات في الماء تكون لنص المج واغطيهم واتركها تغلي لو بدءت تغلي جامد اقوم بتهدئة النار تماما وتغلي علي الهادي لمدة ساعة لتمام النضج.
5- اتركة يهدء تماما واقوم بقلبة اغطية ببلاستيك وادخلة التلاجة لتاني يوم .
المقادير :
4بيضات
كوب دقيق
علبة جبنة مثلثات
ملعقة كبيرة ثوم بودر
ملعقة كبيرة بصل بودر
ملعقة كبيرة بابريكا
ملعقة صغيرة حبهان مطحون
كوب دقيق
1/2 كوب زيت
2مكعب مرق
ملعقة كبيرة لون صحي احمر
فلفل اسود
الطريقة :
1- في الخلاط اضع الزيت والبيض والفلفل والجبنة والدقيق ومكعب المرق والحبهان والثوم والبصل والبابريكا واللون الاحمر .
2- اقوم بخلط كل المكونات جيدا حتي يصبح خليط متجانس احضر 3مجات واقوم بدهنهم بالزيت من الداخل جيدا مج الشاي العادي .
3- انزل الخليط في الكوب واترك ربع المج من فوق واقوم بتغطية الاكواب جيدا بالاسترتس او بالفويل واقوم بتسخين ماء وانزل المجات في الماء .
4- اقوم بوضع المجات في الماء تكون لنص المج واغطيهم واتركها تغلي لو بدءت تغلي جامد اقوم بتهدئة النار تماما وتغلي علي الهادي لمدة ساعة لتمام النضج.
5- اتركة يهدء تماما واقوم بقلبة اغطية ببلاستيك وادخلة التلاجة لتاني يوم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق