--> طريقة عمل سبانخ بالطشة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / سبانخ بالطشة / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل سبانخ بالطشة

سبانخ بالطشة 

المقادير :
1/2 كيلو سبانخ مقطعة رفيع
ملعقة دقيق
ثوم مفروم
ملعقة كبيرة كزبرة ناشفة
حزمة كزبرا خضراء 
بصة كبيرة مكعبات 
مرقة دجاج 
ملح 
فلفل اسود
زيت 

الطريقة :
1- انزل الزيت الحلة علي النار يسخن انزل البصلة مع القليل من الملح ادبلها انزل السبانخ مع الكزبرا الخضراواقلب حتي تهبط تماما .

2- اقوم بوضع الدقيق واعطيها تشويحة معاهم وانزل الشوربة واظبطلها ملح وفلفل اسود اعملها طشة بالكزبرا الناشفة والثوم في طاسة علي النار .

3- انزل عليها الطشة بعد متغلي الشوربة بالسبانخ وغلوة واطفي عليها واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top