ارز باللبن بالكاكاو
المقادير :
لتر لبن
نصف كوب ارز
4كوب ماء
كوب سكر
نصف كوب كاكاو دريم
كوب شيكولاتة مبشورة
زبيب
جوز هند
كريم شانتية
ماء زهر
الطريقة :
1- اضع الارز علي النار مع الماء واتركة متغطي حتي يصبح مسلوق تماما يتشرب الماء تماما .
2- انزل علي الارز اللبن والسكر واقلبهم جيدا وفي بولة اضع الكاكاو والكريم شانتية واقوم باذابتهم بلبن او ماء .
3- ممكن استغنا عن الكريم شانتية انزل الخليط علي اللبن والارز مع التقليب المستمر وانزل ماء زهر بسيط واتركها تغلي وتتقل .
4- اقوم بغرفها اضع كمية لنص الكاسات واضع شيكولاتة مبشورة واضع باقي الخليط واقوم بتزينة بزبيب والجوز الهند واقوم بتركها تهدء وادخلها التلاجة تجمد واقدمها .
المقادير :
لتر لبن
نصف كوب ارز
4كوب ماء
كوب سكر
نصف كوب كاكاو دريم
كوب شيكولاتة مبشورة
زبيب
جوز هند
كريم شانتية
ماء زهر
الطريقة :
1- اضع الارز علي النار مع الماء واتركة متغطي حتي يصبح مسلوق تماما يتشرب الماء تماما .
2- انزل علي الارز اللبن والسكر واقلبهم جيدا وفي بولة اضع الكاكاو والكريم شانتية واقوم باذابتهم بلبن او ماء .
3- ممكن استغنا عن الكريم شانتية انزل الخليط علي اللبن والارز مع التقليب المستمر وانزل ماء زهر بسيط واتركها تغلي وتتقل .
4- اقوم بغرفها اضع كمية لنص الكاسات واضع شيكولاتة مبشورة واضع باقي الخليط واقوم بتزينة بزبيب والجوز الهند واقوم بتركها تهدء وادخلها التلاجة تجمد واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق