كشك بالارز
المقادير :
1/2 كوب ارز
4كوب ماء
1/2 كوب زبادي
3مرقة
2ملعقة كبيرة دقيق
1/2 عصير ليمونة
كوب لبن
ملح
فلفل اسود
للوجة :
بصل محمر
الطريقة :
1- في بولة اضع الزبادي والدقيق والليمون واقلبهم واضعهم في الثلاجة لتاني يوم .
2- اضع الارز علي النار مع الماء واغطي علية واتركة بتسلق تماما .
3- حلة علي النار واضع الارز واللبن والمرقة وادوبهم وانزل الزبادي مع ملح وفلفل اسود.
4- واقوم بتقليبة حتي يصبح بسمك شويةولازم يغلي واقوم بتوزيعهم في اطباق واضع البصل علي الوجة .
المقادير :
1/2 كوب ارز
4كوب ماء
1/2 كوب زبادي
3مرقة
2ملعقة كبيرة دقيق
1/2 عصير ليمونة
كوب لبن
ملح
فلفل اسود
للوجة :
بصل محمر
الطريقة :
1- في بولة اضع الزبادي والدقيق والليمون واقلبهم واضعهم في الثلاجة لتاني يوم .
2- اضع الارز علي النار مع الماء واغطي علية واتركة بتسلق تماما .
3- حلة علي النار واضع الارز واللبن والمرقة وادوبهم وانزل الزبادي مع ملح وفلفل اسود.
4- واقوم بتقليبة حتي يصبح بسمك شويةولازم يغلي واقوم بتوزيعهم في اطباق واضع البصل علي الوجة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق