مسقعة بالبشاميل
المقادير :
باذنجان
فلفل رومي
ملح
فلفل اسود
كمون
زيت للقلي
للبشاميل :
2ملعقة كبيرة دقيق
3كوب لبن
ملعقة كبيرة سمنة
للوجة :
بيضة
الطريقة :
1- اقوم بوضع الزيت علي النار يسخن اقوم بتقطيع الفلفل والباذنجان .
2- اقوم بقلي الباذنجان والفلفل واقوم بعمل البشاميل طاسة اضع السمنة تسيح احمر فيها الدقيق .
3- اقوم بوضع اللبن بارد واقلب واضع ملح وفلفل اسود وكمون واقلبها حتي الغليان .
4- احضر طاجن بيريكس انزل الباذنجان انزل طبقة من البشاميل واضع فلفل وباذنجان وطبقة من البشاميل .
5- اقوم بخفق البيض مع الفلفل والملح واوزعهم علي وجة البشاميل وادخلها الفرن لتمام النضج.
المقادير :
باذنجان
فلفل رومي
ملح
فلفل اسود
كمون
زيت للقلي
للبشاميل :
2ملعقة كبيرة دقيق
3كوب لبن
ملعقة كبيرة سمنة
للوجة :
بيضة
الطريقة :
1- اقوم بوضع الزيت علي النار يسخن اقوم بتقطيع الفلفل والباذنجان .
2- اقوم بقلي الباذنجان والفلفل واقوم بعمل البشاميل طاسة اضع السمنة تسيح احمر فيها الدقيق .
3- اقوم بوضع اللبن بارد واقلب واضع ملح وفلفل اسود وكمون واقلبها حتي الغليان .
4- احضر طاجن بيريكس انزل الباذنجان انزل طبقة من البشاميل واضع فلفل وباذنجان وطبقة من البشاميل .
5- اقوم بخفق البيض مع الفلفل والملح واوزعهم علي وجة البشاميل وادخلها الفرن لتمام النضج.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق