--> طريقة عمل مسقعة بالبشاميل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / علي قد الايد / مسقعة بالبشاميل / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل مسقعة بالبشاميل

مسقعة بالبشاميل 

المقادير :
باذنجان 
فلفل رومي 
ملح
فلفل اسود

كمون 
زيت للقلي 
للبشاميل :
2ملعقة كبيرة دقيق
3كوب لبن 
ملعقة كبيرة سمنة 
للوجة :
بيضة 

الطريقة :
1- اقوم بوضع الزيت علي النار يسخن اقوم بتقطيع الفلفل والباذنجان .

2- اقوم بقلي الباذنجان والفلفل واقوم بعمل البشاميل طاسة اضع السمنة تسيح احمر فيها الدقيق .

3- اقوم بوضع اللبن بارد واقلب واضع ملح وفلفل اسود وكمون واقلبها حتي الغليان .

4- احضر طاجن بيريكس انزل الباذنجان انزل طبقة من البشاميل واضع فلفل وباذنجان وطبقة من البشاميل .

5- اقوم بخفق البيض مع الفلفل والملح واوزعهم علي وجة البشاميل وادخلها الفرن لتمام النضج.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top