تارت كراميل وشيكولاتة
المقادير :
القاعدة :
2كوب دقيق
كوب سكر بودرة
3/4 كوب زبدة
بيضة
فانيليا
خليط الشيكولاتة :
2وب شيكولاتة سايحة دريم
ملعقة كبيرة زبدة
خليط الكراميل :
كوب ونصف سكر
1/2 كوب زبدة
1/2 كوب قشطة
1/3 كوب ماء
للوجة :
جوز هند
سوداني مجروش
الطريقة :
1- في العجان اضع السكر والزبدة واعجن حتي بندمجو انزل البيض والفانيليا يندمجو انزل الدقيق للحصول علي عجينة مندمجة طرية .
2- اقوم بوضعهم في قوالب الكاب كيك واعمل بالعجينة قاعدة علي نفس شكل القالب وادخلهم الفرن لتمام النضج .
3- اضع السكر علي النار مع الماء حتي يصبح باللون البني انزل الزبدة والقشطة واقلبهم واطفي وعلي الشيكولاتة اضع الزبدة واقلبهم مع بعض .
4- اخرج التارت من الفرن اتركة يبرد انزل طبقة من الكراميل وعليها طبقة من الشيكولاتة وازين بجوز الهند والسوداني واتركها تتماسك واقدمها .
المقادير :
القاعدة :
2كوب دقيق
كوب سكر بودرة
3/4 كوب زبدة
بيضة
فانيليا
خليط الشيكولاتة :
2وب شيكولاتة سايحة دريم
ملعقة كبيرة زبدة
خليط الكراميل :
كوب ونصف سكر
1/2 كوب زبدة
1/2 كوب قشطة
1/3 كوب ماء
للوجة :
جوز هند
سوداني مجروش
الطريقة :
1- في العجان اضع السكر والزبدة واعجن حتي بندمجو انزل البيض والفانيليا يندمجو انزل الدقيق للحصول علي عجينة مندمجة طرية .
2- اقوم بوضعهم في قوالب الكاب كيك واعمل بالعجينة قاعدة علي نفس شكل القالب وادخلهم الفرن لتمام النضج .
3- اضع السكر علي النار مع الماء حتي يصبح باللون البني انزل الزبدة والقشطة واقلبهم واطفي وعلي الشيكولاتة اضع الزبدة واقلبهم مع بعض .
4- اخرج التارت من الفرن اتركة يبرد انزل طبقة من الكراميل وعليها طبقة من الشيكولاتة وازين بجوز الهند والسوداني واتركها تتماسك واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق