--> حلوي المولد النبوي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / حلوي المولد النبوي / حلويات / علي قد الايد / نجلاء الشرشابي

حلوي المولد النبوي

حلوي المولد النبوي

المقادير :
كيلو سكر
كيلو عسل جلوكوز
كوب ماء
فانيليا
ملعقة كبيرة ماء ظهر
رشة ملح ليمون
سمسم
فول سوداني
حمص مقشر غير مملح
جمص مقشر
جوزية الهند :
3كوب جوز هند
نصف كيلو سكر
نصف كيلو جلوكوز
كوب ماء
ملعقة كبيرة سمنة 
لون اصفر صحي
فواكة مسكرة
زبيب

الطريقة :
1- اضع في حلة علي النار اضع العسل والسكر والماء والفانيليا وماء الظهر والملح الليمون واقوم بتركهم علي النار حتي يصبح معقود .

2- اقوم بتحميص السمسم  وانزل عليه من العسل واقلب لما احس انه بدء يتماسك ادهن الصنية زيت كويس وانزلهم وادهن الملعقة زيت او اي حاجة هفرد بيها لازم تكون مدهونة زيت .

3- واحمص الحمص والفول بنفس الطريقة انزل علي كل منهم العسل حسب ميمسك وانزلة علي صنية مدهونة زيت وافردة علي طول ويتسابم يمسكم كويس ويتقطعو .

4-  اضع علي النار العسل والسكر والماء والسمنة يعقدو اضع في 3بولات جوز الهند وانزل علي وحدة زبيب وع وحدة الفواكة ووحدة واللون الطبيعي واقلبها وانزل العسل علي كل وحدة بمقدار ميتماسك .

5- انزل كل واحدة علي صنية مدهونة زيت وافردها بورق نايلون وافردهم كويس وبعد ميبدئو يتماسكة اسويهم بايدي كويس وبسيبو يتماسك اقوم بتقطيعهم بالقطاعة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top