--> طريقة عمل دبوس ديك رومي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / دبوس ديك رومي / دواجن وطيور / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل دبوس ديك رومي

دبوس ديك رومي

المقادير :
دبوس ديك رومي
بصل 
صويا صوص 
لبن رايب 
ثوم مفروم 
صلصة طماطم 
ملح
فلفل 
زيت 
بهاؤات 
للتقديم :
بطاطس محمرة
مكرونة مسلوقة 

الطريقة :
1- في بولة اضع اللبن والبصل والثوم والصوص والصلصة وملح وفلفل اسود وزيت والبهارات واقلبهم جميعا .

2- انزل في التتبيلة الرومي واغطيها واتركها لتاني يوم في الثلاجة تخرج وتهدا تماما واضعها في اكياس حرارية .

3- اضع كل دبوس في كيس واقفلة جيدا واعمل فتحة بسيطة في الكيس بالسكين وادخلها الفرن علي درجة حرارة متوسطة لتمام السوا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top