دبوس ديك رومي
المقادير :
دبوس ديك رومي
بصل
صويا صوص
لبن رايب
ثوم مفروم
صلصة طماطم
ملح
فلفل
زيت
بهاؤات
للتقديم :
بطاطس محمرة
مكرونة مسلوقة
الطريقة :
1- في بولة اضع اللبن والبصل والثوم والصوص والصلصة وملح وفلفل اسود وزيت والبهارات واقلبهم جميعا .
2- انزل في التتبيلة الرومي واغطيها واتركها لتاني يوم في الثلاجة تخرج وتهدا تماما واضعها في اكياس حرارية .
3- اضع كل دبوس في كيس واقفلة جيدا واعمل فتحة بسيطة في الكيس بالسكين وادخلها الفرن علي درجة حرارة متوسطة لتمام السوا .
المقادير :
دبوس ديك رومي
بصل
صويا صوص
لبن رايب
ثوم مفروم
صلصة طماطم
ملح
فلفل
زيت
بهاؤات
للتقديم :
بطاطس محمرة
مكرونة مسلوقة
الطريقة :
1- في بولة اضع اللبن والبصل والثوم والصوص والصلصة وملح وفلفل اسود وزيت والبهارات واقلبهم جميعا .
2- انزل في التتبيلة الرومي واغطيها واتركها لتاني يوم في الثلاجة تخرج وتهدا تماما واضعها في اكياس حرارية .
3- اضع كل دبوس في كيس واقفلة جيدا واعمل فتحة بسيطة في الكيس بالسكين وادخلها الفرن علي درجة حرارة متوسطة لتمام السوا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق