كفتة ترمس
المقادير :
2كوب ترمس مستورد مسلوق
كوب يطاطس مسلوقة ومهروسة
دقيق للعجن
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر
مكعب مرق دجاج
ثوم بودر
بصل بودر
للبانية :
بيضة
بقسماط
ملعقة كبيرة لبن
زيت للتحمير
الطريقة :
1- اقوم بفرم الترمس جيدا في الكبة وبعد ميتفرم جيدا انزل مكعب المرق والملح والفلفل والبصل والثوم وافرم تاني .
2- لازم افرم كويس جدا انزلهم في بولة وانزل البطاطس واعجنهم كويس جدا واعجن بالدقيق انزل وحدة وحدة لغاية متعجن معايا .
3- انزل البيضة علي اللبن واضربهم مع ملح وفلفل اسود وابدء اشكل الكفتة اقراص وانزل في البيض والبقسماط واشكلها مثل البانية .
4- اقوم بتسخين الزيت واقوم بتحميرهم في الزيت او ممكن مسحة زيت عليهم في صنية وادخلهم الفرن .
المقادير :
2كوب ترمس مستورد مسلوق
كوب يطاطس مسلوقة ومهروسة
دقيق للعجن
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر
مكعب مرق دجاج
ثوم بودر
بصل بودر
للبانية :
بيضة
بقسماط
ملعقة كبيرة لبن
زيت للتحمير
الطريقة :
1- اقوم بفرم الترمس جيدا في الكبة وبعد ميتفرم جيدا انزل مكعب المرق والملح والفلفل والبصل والثوم وافرم تاني .
2- لازم افرم كويس جدا انزلهم في بولة وانزل البطاطس واعجنهم كويس جدا واعجن بالدقيق انزل وحدة وحدة لغاية متعجن معايا .
3- انزل البيضة علي اللبن واضربهم مع ملح وفلفل اسود وابدء اشكل الكفتة اقراص وانزل في البيض والبقسماط واشكلها مثل البانية .
4- اقوم بتسخين الزيت واقوم بتحميرهم في الزيت او ممكن مسحة زيت عليهم في صنية وادخلهم الفرن .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق