فطيرة بالجبنة الرومي
المقادير :
2كوب دقيق
رشة ملح
رشة سكر
سمنة للدهن
ماء للعجن
للحشو :
جبنة رومي مبشورة
الطريقة :
1- في العجان او علي الايد اعجن الدقيق مع الملح والسكر وانزل بالماء وحدة وحدة حتي تلم العجينة وتكون طريقة جدا .
2- اتركها نصف ساعة ترتاح واقوم بفردها رقيق جدا واقوم بوضع السمنة علي المنتصف واضع الجبنة الرومي واطبق .
3- اضع سمنة علي كل منتصف وجبنة رومي واطبق حتي تطبح مستطيل وادهن سمنة والمها كورة تاني ادهن صنية سمنة واتركها ترتاح نصف ساعة وافردها وادخلها الفرن لتمام النضج وممكن اتركها في الفليزر متغطية او الثلاجة لتاني يوم .
المقادير :
2كوب دقيق
رشة ملح
رشة سكر
سمنة للدهن
ماء للعجن
للحشو :
جبنة رومي مبشورة
الطريقة :
1- في العجان او علي الايد اعجن الدقيق مع الملح والسكر وانزل بالماء وحدة وحدة حتي تلم العجينة وتكون طريقة جدا .
2- اتركها نصف ساعة ترتاح واقوم بفردها رقيق جدا واقوم بوضع السمنة علي المنتصف واضع الجبنة الرومي واطبق .
3- اضع سمنة علي كل منتصف وجبنة رومي واطبق حتي تطبح مستطيل وادهن سمنة والمها كورة تاني ادهن صنية سمنة واتركها ترتاح نصف ساعة وافردها وادخلها الفرن لتمام النضج وممكن اتركها في الفليزر متغطية او الثلاجة لتاني يوم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق