المش
المقادير :
كيلو جبنة قريش
نصف كوب ملح
2كوبشرش لبن
نصف كوب شطة
ملعقة كبيرة كركم
2كوب خميرة مش
ربع كوب ترمس مصري مر
دنكار
الطريقة :
1- اقوم بتبطين الجبنة القريش بالملح واتركها في المصفي تنزل كل المياه الموجودة فيها مدتها يومين .
2- اقوم بغسل اجبنة واقوم بوضعها في البرطمان وفي بولة اضع المش والشكة والكركم واقوم بتقليبهم .
3- انزل الشرش علي المش واقلبهم واقوم بوضع الترمس علي الجبنة وانزل خليط المش واضع الدنكار في شاشة واغلقها واضعة علي وجة البرطمان واغلق البرطمان واتركة لمدة شهر .
المقادير :
كيلو جبنة قريش
نصف كوب ملح
2كوبشرش لبن
نصف كوب شطة
ملعقة كبيرة كركم
2كوب خميرة مش
ربع كوب ترمس مصري مر
دنكار
الطريقة :
1- اقوم بتبطين الجبنة القريش بالملح واتركها في المصفي تنزل كل المياه الموجودة فيها مدتها يومين .
2- اقوم بغسل اجبنة واقوم بوضعها في البرطمان وفي بولة اضع المش والشكة والكركم واقوم بتقليبهم .
3- انزل الشرش علي المش واقلبهم واقوم بوضع الترمس علي الجبنة وانزل خليط المش واضع الدنكار في شاشة واغلقها واضعة علي وجة البرطمان واغلق البرطمان واتركة لمدة شهر .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق