--> طريقة عمل المش - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المش / المطبخ / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل المش

المش 

المقادير :
كيلو جبنة قريش 
نصف كوب ملح
2كوبشرش لبن 
نصف كوب شطة 
ملعقة كبيرة كركم 
2كوب خميرة مش 
ربع كوب ترمس مصري مر 
دنكار 

الطريقة :
1- اقوم بتبطين الجبنة القريش بالملح واتركها في المصفي تنزل كل المياه الموجودة فيها مدتها يومين .

2- اقوم بغسل اجبنة واقوم بوضعها في البرطمان وفي بولة اضع المش والشكة والكركم واقوم بتقليبهم .

3- انزل الشرش علي المش واقلبهم واقوم بوضع الترمس علي الجبنة وانزل خليط المش واضع الدنكار في شاشة واغلقها واضعة علي وجة البرطمان واغلق البرطمان واتركة لمدة شهر .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top