--> طريقة عمل عجة سبانخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / عجة سبانح / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل عجة سبانخ

عجة سبانخ

المقادير :
سبانخ
بصل 
ثوم مفروم
1/2 كوب دقيق 
5بيضات 
ملعقة كبيرة بيكينج بودر 
1/2 كوب لبن 
بقدونس 
شبت 
كزبرة 
2ملعقة كبيرة بقسماط
زيت 
شطة ناعمة 
ملح
فلفل اسود

الطريقة:
1- في طاسة علي النار اضع زيت يسخن انزل البصل وادبلة وانزل الثوم واصفرهم وانزل السبانخ واقلبهم وادبلهم .

2- انزل الخضرة كلها وملح وفلفل وشطة وادبلهم مع السبانخ واطفي وفي بولة انزل الدقيق والبيض واللبن والبقسماط والبيكينج بودر واقلبهم .

3- اخلط كل الخليط مع بعض واقلبهم وادهن قال بيريكس بالزيت وانزل العجة واقوم بوضعها في الفرن لتمام النضج .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top