فول مقلي
المقادير :
فول نابت
كزبره جافة
ثوم
كمون
عصير طماطم
لسان عصفور
بصلة مفرومة
بهارات
ملح
فلفل اسود
زيت
الطريقة :
1- اقوم بنقع الفول 3ايام في ماء واقوم ببل فوطة نظيفة واضعة فيها واغطية واتركة يومين حتي يصبح منبت واقشرة .
2- اقوم بتحمير لسان العصفور وفي حلة اضع الزيت انزل البصلة وثوم مفروم واقوم بتدبيلهم بالقليل من الملح وانزل عصير الطماطم وانزلها ملح وفلفل وكمون .
3- بعد مالعصير يتسبك انزل الفول واتركة يستوي وانزل عليه لسان العصفور ياخد سواه واقوم بتحميربصل واضع ثوم واحمرة وانزل الكزبرة واحمرها معاهم .
4- انزلها علي الفول المقلي زي الطشة كده واتركهم ياخدو الطعم ويستوم واطفي عليها واقدمها .
المقادير :
فول نابت
كزبره جافة
ثوم
كمون
عصير طماطم
لسان عصفور
بصلة مفرومة
بهارات
ملح
فلفل اسود
زيت
الطريقة :
1- اقوم بنقع الفول 3ايام في ماء واقوم ببل فوطة نظيفة واضعة فيها واغطية واتركة يومين حتي يصبح منبت واقشرة .
2- اقوم بتحمير لسان العصفور وفي حلة اضع الزيت انزل البصلة وثوم مفروم واقوم بتدبيلهم بالقليل من الملح وانزل عصير الطماطم وانزلها ملح وفلفل وكمون .
3- بعد مالعصير يتسبك انزل الفول واتركة يستوي وانزل عليه لسان العصفور ياخد سواه واقوم بتحميربصل واضع ثوم واحمرة وانزل الكزبرة واحمرها معاهم .
4- انزلها علي الفول المقلي زي الطشة كده واتركهم ياخدو الطعم ويستوم واطفي عليها واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق