كوردن بلو
المقادير :
صدور دجاج فيلية
ماء بصل
ملح
فلفل اسود
للحشو :
جبنة رومي
جبنة مونزاريلا
بسطرمة
للغلاف :
بيض
بقسماط
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي
الطريقة :
1- اقوم بتتبيل الصدور بماء البصل وملح وفلفل اسود واتركها نصف ساعة في التبيلة .
2- اقوم بحشو الصدر بالبسطرمة والرومي والمونزاريلا وابرمها واقفل بالخلة تبقا رول صغير .
3- اقوم بتتبيل البيض والبقسماط بالملح والفلفل واقوم بوضع الدجاج في البيض والبقسماط واقوم بقليهم في الزيت الساخن حتي تمام النضج.
المقادير :
صدور دجاج فيلية
ماء بصل
ملح
فلفل اسود
للحشو :
جبنة رومي
جبنة مونزاريلا
بسطرمة
للغلاف :
بيض
بقسماط
ملح
فلفل اسود
زيت للقلي
الطريقة :
1- اقوم بتتبيل الصدور بماء البصل وملح وفلفل اسود واتركها نصف ساعة في التبيلة .
2- اقوم بحشو الصدر بالبسطرمة والرومي والمونزاريلا وابرمها واقفل بالخلة تبقا رول صغير .
3- اقوم بتتبيل البيض والبقسماط بالملح والفلفل واقوم بوضع الدجاج في البيض والبقسماط واقوم بقليهم في الزيت الساخن حتي تمام النضج.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق