طاجن كوسة باللحمة المفرومة
المقادير :
كوسة
لحمة مفرومة
بصل
ثوم
جزر مبشور
عصير طماطم
سمنة
ملح
فلفل
قرفة
زنجبيل
الطريقة :
1- في طاسة علي النار اضع السمنة تسيح انزل اللحمة واقوم بتسويتها انزل الملح والفلفل والقرفة والجنزبيل .
2- اقوم بوضع البصل وادبلة معها انزل الجزر وادبلة واقوم بانزال عصير الطماطم وعندما يصبح نص تسبيكة انزل الثوم وتقليبة واطفي .
3- اقوم بتقطيع الكوسة حلقات انزلها الطاجن وعليها الخلطة المتسبكة واقوم بتقليبهم و بتغطيتها وادخالها الفرن لتكملة التسوية .
المقادير :
كوسة
لحمة مفرومة
بصل
ثوم
جزر مبشور
عصير طماطم
سمنة
ملح
فلفل
قرفة
زنجبيل
الطريقة :
1- في طاسة علي النار اضع السمنة تسيح انزل اللحمة واقوم بتسويتها انزل الملح والفلفل والقرفة والجنزبيل .
2- اقوم بوضع البصل وادبلة معها انزل الجزر وادبلة واقوم بانزال عصير الطماطم وعندما يصبح نص تسبيكة انزل الثوم وتقليبة واطفي .
3- اقوم بتقطيع الكوسة حلقات انزلها الطاجن وعليها الخلطة المتسبكة واقوم بتقليبهم و بتغطيتها وادخالها الفرن لتكملة التسوية .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق