--> طريقة عمل طاجن كوسة باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / طاجن كوسة باللحمة المفرومة / طواجن / علي قد الايد / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل طاجن كوسة باللحمة المفرومة

طاجن كوسة باللحمة المفرومة 

المقادير :
كوسة 
لحمة مفرومة 
بصل 
ثوم 
جزر مبشور 
عصير طماطم 
سمنة 
ملح
فلفل 
قرفة 
زنجبيل 

الطريقة :
1- في طاسة علي النار اضع السمنة تسيح انزل اللحمة واقوم بتسويتها انزل الملح والفلفل والقرفة والجنزبيل .

2- اقوم بوضع البصل وادبلة معها انزل الجزر وادبلة واقوم بانزال عصير الطماطم وعندما يصبح نص تسبيكة انزل الثوم وتقليبة واطفي .

3- اقوم بتقطيع الكوسة حلقات انزلها الطاجن وعليها الخلطة المتسبكة واقوم بتقليبهم و بتغطيتها وادخالها الفرن لتكملة التسوية .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top