--> طريقة عمل تورتة جيلي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home التورتات / المطبخ / تورتة جيلي / علي قد الايد / مثلجات / نجلاء الشرشابى

طريقة عمل تورتة جيلي

تورتة جيلي 

المقادير :
2باكو جيلي اصفر 
2باكو جيلي احمر 
2باكو جيلي اخضر 
6كوب ماء 
طبقة الجيلي الابيض :
4ملعقة كبيرة جيلاتين بودرة 
كوب لبن بودرة 
1/2 كوب سكر بودرة 
2كوب ماء 

الطريقة :
1- اقوم باذابة كل 2باكو جيلي في 2كوب ماء واقوم باحضار 3قالب بيريكس صغيرين وانزل كل لون في قالب وادخلة الثلاجة حتي يتماسك.

2- في حلة كبيرة اضع الجيلاتين والسكر واللبن وانزل الماء واقوم باذابتهم وتسخينهم علي النار في قالب بيريكس كبير اقوم بتقطيع الجيلي مكعبات صغيرة وانزلها القالب الكبير .

3- انزل الخليط علي الجيلي بعد ان يبرد قليلا واقوم بادخالهم الثلاجة لحين التماسك .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top