--> طريقة عمل شوربة المشروم بالكريمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home شوربة المشروم / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل شوربة المشروم بالكريمة

شوربة المشروم بالكريمة

المقادير :
ربع كيلو فراخ مكعبات
ربع كيلو مشروم فريش شرائح
بصلة مكعبات
كوب لبن
كوب كريمة طهي
ملعقة كبيرة دقيق
مكعب مرق
ماء مغلي
ملح
فلفل اسود
رشة سكر
رشة حبهان بودر
شرائح فينو
زعتر
ثوم مفروم
ملح
ملعقة كبيرة زبدة

الطريقة :
1- علي النار انزل في حلة الزبدة تسيح انزل الفراخ تاخد صدمة لونها احط رشة حبهان وانزل البصل تقليبة وانزل المشروم واقلبهم مع بعض لغاية ميدبل انزل الدقيق اعطيها تشويحة وانزل بالمية وانزل رشة سكر وملح وفلفل اسود او مكعب مرق لو بتفضلية بدل الملح .
2- ارص الفينو في صنية اعمل خليط من الزبدة والزعتر والثوم والملح اقلبهم كويس جدا وادهن الوجة للفينو بالخلطة وادخلة الفرن يتحمص .
3- الشوربة لو لقتها تقلت انزلها اللبن لو قوامها كويس انزلها الكريمة وتاخد غلوة واحده واشلها من علي النار ع طول مدام حطينا الكريمة  واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top