--> طريقة عمل البسبوسة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البسبوسه / الحلويات / فتكات

طريقة عمل البسبوسة

البسبوسة

المقادير :
625جم دقيق سمولينا
65جم جوز هند
150جم سكر
150جم سمن
150جم لبن
100مل عسل ثقيل

عسل البسبوسه
1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
1عدد عصير ليمون
150جم بندق قطع

الطريقة :
1- اقوم بوضع السمنة واللبن والسكر واقلبهم جيدا وانزل جوز الهند والسمولينا واقلب براحة .

2- يتكون خليط مرمل ادهن صنية بالسمن وانزل فيها وايدي مبللة بالماء وافردها واقوم بتوزيع البنقدق من الاعلا .

3- ادخل الصنية الفرن لتمام النضج تحمرمن الجوانب احمرها من الاعلا واخرجها سخنة اقوم بعمل السيرب وهو سخن انزلة عليها واغطيها ع طول .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top