--> طريقة عمل الناجتس - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدجاج / المطبخ / الناجتس / ناجتس الدجاج / ناجتس الفراخ

طريقة عمل الناجتس

الناجتس



المقادير :

كيلو فراخ اوراك وصدور
1/2كيلو بطاطس مسلوقة ومهرومسة
1/2 كوب بقسماط ناعم
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
ملعقة كبيرة بصل بودرة
ملعقة صغيرة سكر
ملعقة صغيرة ثوم بودر
ملعقة صغيرة بهارات فراخ
ملعقة صغيرة بابريكا
فلفل اسود
للتغطية :
2بيضة
ربع كوب لبن
ملح
فلفل اسود
1/2 كوب دقيق
1/2 كوب بقسماط
1/2 كوب كورن فليكس مطحون
2ملعقة كبيرة نشا
دقيق سادة

شاهدوا ايضا متفوتيش : طريقة عمل الناجتس بالطريقة الاصليه 

الطريقة :

1- في الكبة افرم الفراخ كلها واضيف كل البهارات والبيكينج بودر وملح وفلفل اسود والبقسماط والبطاطس واضرب تاني .
2- اقوم بانزالهم علي كيس واغطيهم بكيس تاني وابططم لغاية ميبقو بسمك 1سم ويكون التبطيط مخليها كلها متساوية .
3- في طبق هنزل البيض واللبن وملح وفلفل واخلطهم وطبق تاني انزل الدقيق السادة وطبق هنزل البقسماط والدقيق والنشا والكورن فليكس واخلطهم .
4- ابدء اعمل اشكال بالناجتس هنزل الاشكال في الدقيق السادة والبيض والخلطة التانية اللي فيها دقيق ونشا وكورن فليكس وبقسماط وهكذا لغاية مخلص الكمية .
5- في زيت سخن علي النار انزل الناجتس واهدي عشان يستوي ممكن احطو في الفليزر ساعة وبعدين اقليه حسب الرغبة وممكن احفظة في الفليزر في اطباق لحين الاستخدام

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top