الكباب
المقادير :
1/2 كيلو فلتو قطعة واحده
1/2 كيلو ريش ضاني
منديل طرب خفيف
ماء 4بصل
2طماطم معصورة
ربع كوب عصير ليمون
ربع كوب خل
ربع كوب زيت
ملعقة كبيرة عسل ابيض
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- هصفي البصل والطماطم من اي تفل واضعهم مع بعض وانزل الخل والزيت والليمون والملح والفلفل والعسل الابيض واقلبهم مع بعض .
2- اقوم بتقطيع عرق الفلتو الي اجزاء حوالي 2سم طول وعرض انزل اللحمة والريش في التتبيلة واتركها ليوم كامل او 4ساعات اقل حاجة .
3- اقوم بلف اللحمة بمناديل الطرب واقوم بتقطيعها مكعبات وادخلها في الاشياخ وابتدي اشويها علي الشواية او الفحم او علي الطاسة بشوية زيت .
4- ممكن كمان اشويها في الفرن بشوية من الزيت واغطيها وادخلها الفرن تستوي .
المقادير :
1/2 كيلو فلتو قطعة واحده
1/2 كيلو ريش ضاني
منديل طرب خفيف
ماء 4بصل
2طماطم معصورة
ربع كوب عصير ليمون
ربع كوب خل
ربع كوب زيت
ملعقة كبيرة عسل ابيض
ملح
فلفل اسود
الطريقة :
1- هصفي البصل والطماطم من اي تفل واضعهم مع بعض وانزل الخل والزيت والليمون والملح والفلفل والعسل الابيض واقلبهم مع بعض .
2- اقوم بتقطيع عرق الفلتو الي اجزاء حوالي 2سم طول وعرض انزل اللحمة والريش في التتبيلة واتركها ليوم كامل او 4ساعات اقل حاجة .
3- اقوم بلف اللحمة بمناديل الطرب واقوم بتقطيعها مكعبات وادخلها في الاشياخ وابتدي اشويها علي الشواية او الفحم او علي الطاسة بشوية زيت .
4- ممكن كمان اشويها في الفرن بشوية من الزيت واغطيها وادخلها الفرن تستوي .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق