--> طريقة عمل تورتة طبقات موس الشوكولاتة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home التورتات / الحلويات / حلويات

طريقة عمل تورتة طبقات موس الشوكولاتة

تورتة طبقات موس الشوكولاتة


المقادير :
للارضية :
5كوب بسكوت شيكولاتة 
القليل من الماء المغلي 
لاول حشوة :
نصف كيلو كريمة لباني مخفوقة 
400جم شيكولاتة غامقة دريم
باكيت بودرة كريمة خفق 
ملعقة كبيرة ممسوحة جيلاتين
قليل من الماء 
لتاني حشوة :
نصف كيلو كريمة مخفوقة 
400جم شيكولاتة بيضاء دريم
ملعقة كبيرة جيلاتين 
باكيت بودرة كريمة خفق
قليل من الماء 
للزينة :
كريمة بيضاء 
كريز احمر 
كروكانت 

الطريقة :
1- اقوم بوضع الماء علي الجيلاتين اقلبهم جيدا واتركهم ليتجمد الجيلاتين وبعدين اقوم بتذويبة علي النار حتي يصبح شفاف.

2- اقوم بطحن كل البسكوت وانزل مع الضرب القليل من الماء المغلي حتي تصبح مثل الرمل المندي وانزلة علي القالب.

3- اضغطة كويس في القالب واقوم بادخالة الثلاجة واقوم بتسيح الشيكولاتة البيضاء والغامقة علي حمام مائي .

4- بعد تذويبهم انزل نصف كمية الكريمة المخفوقة علي الغامقة والنصف التاني علي البيضاء وانزل الجيلاتين اقسمة علي البيضا والغامقة .

5- انزل الكريمة بالشيكولاتة الغامقة وادخلها الثلاجة تمسك انزل عليها البيضة وادخلها تاني ولازم القالب يكون مدهون بالزيت الاول واول متجمد في الثلاجة واقوم بتقديمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top