--> طريقة عمل البامية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الباميه / المطبخ / طبخ الباميه / طريقة عمل البامية

طريقة عمل البامية

البامية 

المقادير :
كيلو بامية 
شوربة 
عصير طماطم
ملح
فلفل اسود
رشة من البهارات السبعة
رشة سكر 
بصلة متوسطة مقطعة صغير 
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
قطعو من اللية او سمنة
الطريقة :
1- حلة علي النار ابشر اللية وانزل نص كمية الثوم واعطية لون اصفر خفيف انزل البصلة وادبلها.
2- انزل العصير الطماطم والبامية وواقلبهم دايما بغاية متتسبك وخدي بالك ان البامية من الحاجات اللي بتلزق بسرعة .
3- نزلي الشوربة عاوزاها كلها عصير طماطم ده يرجعلك انزل الملح والفلفل والسكر والبهارات السبعة بعد متستوي انزل بقيت الثوم يستوي معاهم واطفي ممكن انزلها طاجن وادخلها الفرن وممكن تكمل سواها في الحلة حسب الرغبة.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top