--> طريقة عمل الكوردن بلو - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكوردن بلو / المطبخ / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل الكوردن بلو


أسرار وتكات الكوردن بلو 👌👍والطعم حكااااااية 😋😋فتكات

المقادير :
كيلوصدور الفراخ شرائح
ملعقة كبيرة بصل بودر
ملعقة كبيرة ثوم بودر
1/2 ملعقة صغيرة بهارات فراخ
رشة سكر
1/2 ملعقة صغيرة بابريكا
ملح
فلفل اسود
للحشو :
شرائح روز بيف او رومي مدخن
شرائح جبنة شيدر
للتغطية :
1/2 كوب دقيق
1/4كوب كبيرة نشا
كوب بقسماط مطحون
2بيضة
2ملعقة كبيرة لبن
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
 1- بعد عسل الصدور ونقعها في ماء وخل 10 دقايق انشفها كويس جدا وابدء ادقها باستخدام كيس ومدق بعد مدق كل الكمية ابدء اتبلها بالملح والفلفل والبصل والثوم والبابريكا وبهارات الفراخ والسكر واسبها ساعة تتبل .
2- بد كده هجيب البيف او الرومي حسب الوجود والشيدر وهلفهم رول اول وبعدين احطهم علي اول الصدر والفهم ببعض رولمع تدخيل الاطراف مع اللف وقفليها كويس وخلصي الكمية بنفس الطريقة .
3- اخلط الدقيق والنشا والبقسماط في بعض وفي طبق تاني اللبن مع البيض وملح وفلفل اسود واخلط انزل الكوردن بلو في البيض واللبن وانزلة في خلطة البقسماط واغطيها كويس جدا والافضل اني بعد مخلص الكمية ادخلهم التلاجة ساعة تتماسك.
4- ابدء اسخن زيت كويس جدا وانزل الكوردن بلو الزيت واهدي النار لغاية ميستوي ويتحمر ونقدمة .  

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top