--> طريقة عمل كفتة لحمة بانية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكفتة / فاطمه ابو حاتى / كفتة لحمة بانية

طريقة عمل كفتة لحمة بانية

كفتة لحمة بانية 

المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
ربع كوب ارز مسلوق
بصلة مفرومة
2ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
رشة سكر
رشة بهارات
ملح
فلفل اسود
للتغطية :
1/2 كوب دقيق
1/2 كوب بقسماط مطحون
2ملعقة كبيرة لبن
2بيض
2ملعقة كبيرة نشا
زيت للقلي

الطريقة :
1- في بولة اضع اللحمة والارز والبصل والقدونس والملح والفلفل والبهارات واقوم بالعجن جيدا حتي تصبح متجانسة العجن الكويس بينجح الكفتة .

2- اشكل الكفتة واطع في طبق بيض ولبن وملح وفلفل واضربهم واضع النشا مع الدقيق والبقسماط في طبق .

3- انزل الكفتة في الدقيق و البيض باللبن وبعدين البقسماط وبعدين واغلفها كويس جدا لو مش مستعجلة ممكن تدخليها التلاجة نص ساعة لو مستعجلة اقلي في زيت ساخن علي طول حتي تصبح باللون البني .

اقرأ أيضا:

هناك تعليق واحد:

اللحوم

اللحوم
to Top