--> طريقة عمل كتف ضاني - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / كتف خروف / كتف ضاني

طريقة عمل كتف ضاني

كتف ضاني



المقادير :


كتف ضاني
نصف كوب ماء بصل
فصوص ثوم
ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة كبيرة زيت
ملعقة دبس رمان
رشة بهارات
رشة حبهان بودرة
ملح
فلفل اسود حب
بوكية جارنية:
جزر
بصل
كرفس
طماطم
فصوص ثوم
روز ماري
ورق لورا


الطريقة :


1- اخد الكتف واقوم بعمل فتحات في الكتف واقوم بملئها بفصوص الثوم وممكن اقسمهم نصين وكمان واحط الفلفل الصحيح لغاية مطمن اني مليت كل الفتحات من الخلف والامام .
2- اعمل التتبيلة في بولة احط ماء البصل والصلصة ودبس الرمان والزيت وملح وفلفل واقلبهم واغطي بيهم الكتف من الامام والخلف .
3- احضر كيس حراري وادخل فيه كل الخضروات واللورا والروز ماري واقلبهم في الكيس وادخل معاهم الكتف واقفلهم بالقفل وانزل ماء ساخن في الصنية وانزل الكيس في الماءواعمل فتحات بسيطة في الكيس وادخلها الفرن ع الارضية تغلي اهدي  واتركها لتصبح مستوية .

اقرأ أيضا:

هناك تعليق واحد:

اللحوم

اللحوم
to Top