--> طريقة عمل الكبده المشوية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكبدة / الكبده المشوية / المطبخ / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل الكبده المشوية

الكبده المشوية


المقادير :

كيلو من الكبدة شرائح عريضة
2ملعقة كبيرة خل
2ملعقة كبيرة زيت
2ملعقة كبيرة عصير ليمون
ملعقة كبيرة ملح
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة فلفل اسود
ملعقة صغيرة بهارات
ملعقة صغيرة ثوم بودر
ملعقة كبيرة بصل بودر
بصل شرائح
فلفل اخضر واحمر قطع

شاهد ايضا متفوتيش : طريقة عمل الكبدة الاسكتدرانى بتتبيله مميزه جدا 


الطريقة :

1- في بولة انزل الليمون والزيت والخل والبهارات كلها وملح وفلفل اسود واقلبهم كويس وانزلهم علي الكبدة اسبها تتبل ليلة كاملة لو مستعجلة اقل حاجة 4ساعات .
2- اكون ناقعة الاسكتس ساعة في المية ابدء احط في الاستكس بصل وكبدة اشبكها وفلفل احمر وكبده وبصة وفلفل اخضر وهكذا بالتبادل مع بعض لغاية مخلص كل الكمية في كل عيدان الاستكس .
3- ابدء انزلهم علي الشواية والافضل ان تكون الشواية بعيدة عن الفحم عشان الكبدة تستوي ومتتلسعش وتقلبيها لغاية متستوي .
4- لو معندكيش شواية في طاسة وزيت بسيط يسخن انزل الكبدة تاخد لون من الجهتين وفي صنية وحطيهم واقفلي عليها بالفويل ودخليها الفرن لغاية متستوي وممكن تولعلهم فحماية .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top