--> طريقة عمل وافل وبان كيك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحلويات / بان كيك / فاطمه ابو حاتى / وافل / وافل وبان كيك

طريقة عمل وافل وبان كيك

طريقة وافل وبان كيك


المقادير :

كوب ونصف دقيق
كوب ونصف لبن
3ملعقة كبيرة نشا
ملعقة كبيرة زبدة سايحة
بيضة
فانيليا
2ملعقة صغيرة ممسوحة من البيكينج بودر
صوص الشيكولاتة :
كوب نسيكويك
كوب سكر بودرة
كوب زبادي 120جرام
نصف كوب زيت
4ملعقة كبيرة لبن

شاهد ايضا : طريقة عمل بان كيك بالجبنة



الطريقة :

1- في بولة انزل الدقيق والنشا والبيكينج بودر واقلبهم وانزل اللبن واقوم بالخفق انزل الزبدة والبيض والفانيليا واخلطهم جيدا .
2- اسيب العجينة ترتاح وابدء اعمل الصوص انزل النسكويك والسكر والزبادي والزيت واخلطهم هيكونو صوص تثيب اخد نصة فيب كوباية .
3- انزل علي الباقي اللبن واخلطهم لغاية ميبقا صوص سايل ابدء اسخن مكنة الوافل وادهنها زيت وابدء انزل العجينة او طاسة علي النار وانزل ادهنها زيت وابدء اعمل البان كيك .
4- شكلي بقا وزوقي زي منتي عاوزة ممكن تحشي الوافل بالصوص القيل والفراولة وتنزليعليه من فوق الصوص السايل ممكن كراميل وموز وممكن طبقات البان كيك احشيها صوص شيكولاتة تقيل وانزل من فوق الصوص السايل .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top