--> طريقة عمل الباستا فلورا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الباستا فلورا / الباستا فلورا بالمربى / الحلويات / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل الباستا فلورا

الباستا فلورا



المقادير :


3كوب دقيق
1/2 كوب زبدة طرية
1/4كوب سكر بودرة
2بيضة بدرجة حرارة الغرفة
فانيليا
رشة ملح
للحشو:
مربي فراولة


الطريقة :


1- في بولة انزل الزبدة والسكر واقوم بالخفق حتي تصبح مثل الكريمة انزل البيضة والفانيليا واخلط حتي يندمجو .
2- ابدء انزل الملح علي الدقيق اقلبهم وانزل علي العجينة الدقيق واعجن حتي تلم العجينة اغطيها ترتاح ساعة .
3- هنفرد العجينة رفيع وهنزلها الصنية وهنشيل الزيادة ونظبط العجينة جوة الصنية واعطيها السمنة وبباقي العجينة ممكن اعملها اصابع رفيعة واقفل علي المربيس من فوق ممكن دواير علي حسب الرغبة .
4- بيضة وفانيليا وابدء امسح علي الاطراف والعجينة اللي فوق وادخلها فرن سخن علي 180 درجة لمدة 30دقيقة واخرجها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top