الباستا فلورا
المقادير :
3كوب دقيق
1/2 كوب زبدة طرية
1/4كوب سكر بودرة
2بيضة بدرجة حرارة الغرفة
فانيليا
رشة ملح
للحشو:
مربي فراولة
الطريقة :
1- في بولة انزل الزبدة والسكر واقوم بالخفق حتي تصبح مثل الكريمة انزل البيضة والفانيليا واخلط حتي يندمجو .
2- ابدء انزل الملح علي الدقيق اقلبهم وانزل علي العجينة الدقيق واعجن حتي تلم العجينة اغطيها ترتاح ساعة .
3- هنفرد العجينة رفيع وهنزلها الصنية وهنشيل الزيادة ونظبط العجينة جوة الصنية واعطيها السمنة وبباقي العجينة ممكن اعملها اصابع رفيعة واقفل علي المربيس من فوق ممكن دواير علي حسب الرغبة .
4- بيضة وفانيليا وابدء امسح علي الاطراف والعجينة اللي فوق وادخلها فرن سخن علي 180 درجة لمدة 30دقيقة واخرجها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق