--> طريقة عمل يخنة باللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المطبخ / يخنة / يخنة اللحمة

طريقة عمل يخنة باللحمة

يخنة اللحمة



المقادير :


كيلو لحمة مكعبات صغيرة
كيلوبصل اورمة صغير
 طبق مشروم مقطع مكعبات كبيرة
4فص ثوم صحاح
2طماطم كبار مبشورين
بصلاية كبيرة مقطعة شرائح
ملح
فلفل اسود
رشة جوزة الطيب
بهارات
حبهان
سمنة

الطريقة :

1- طاسة سخنة جدا علي النار انزل السمنة تسيح انزل اللحمة واتركها دقايق واقلب انزل ملح وفلفل اسود واقلب لازم اللحمة تاخد لون حلو جدا وقوي مع تغطية الطاسة.

2- انزل الثوم والبصل الشرائح واعطيهم لون مكرمل كده مع رشة البهارات وجوزة الطيب اخدولون هنزل المشروم ياخد لون معاهم .
3- اشيل المكونات دي في طبق وانزل مكانهم البصل الصغير ياخد لون مكرمل انزل عليه اللحمة بمكوناتها تاني واقلبهم وانزل الطماطم اقلبهم واغطي واسبهم يغلم شوية اعطيها شوية مية سخنين واحطهم في البيريكس واغطيهم وادخلهم الفرن .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top