--> طريقة عمل الكبدة الاسكندراني - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكبدة / الكبدة الاسكندراني / المطبخ / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل الكبدة الاسكندراني

الكبده الاسكندراني



المقادير :


نصف كيلو من الكبدة مقطع قطع صغيرة
عصير 2ليمون
ربع كوب خل
ثوم مقطع شرائح
فلفل حامي وفلفل رومي مقطع مكعبات
كسبرة ناشفة
كمون
رشة البهارات السبعة
ملح
فلفل اسود
3ملعقة كبيرة زيت
شطة


الطريقة :


1- اقوم بوضع الخل والثوم وعصير الليمون والفلفل الحامي والعادي والبهارات والكمون والكسبرة والملح والفلفل والشطة واقلبهم واسبهم نص ساعة .
2-  في طاسة علي النار اسخن الزيت كويس وانزل الكبدة من غير مقلب خالص عشان متنزلش ميتها تاخد لون من تحت اكنها استوت اقلبها بس مقلبش كتير عشان ميتها متنزلش .
3- افضل اقلب فيها من وقت تاني مع تغطيتها لغاية متستوي تماما وقدميها مع طحينة وعيش بلدي .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top