--> طريقة عمل الرقاق الطري - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الرقاق / الرقاق الطرى / الرقاق الفلاحى / المطبخ / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل الرقاق الطري

الرقاق الطري الفلاحى


المقادير :

3كوب دقيق
3ملعقة كبيرة زيت
ملعقة كبيرة قشطة
علبة زبادي
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملعقة صغيرة سكر
رشة ملح
ماء للعجن


شاهد ايضا متفوتيش :  طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه


الطريقة :

1- في بولة او اعجان انزل الدقيق والملح والسكر والبيكينج بودر واقلب وانزل الزبادي والقشطة واقلب وانزل بالماء للعجن .
2- انزل بالماء وحده واحده حتي احصل علي عجينة طرية ولازم تتعجن كويس 10 دقايق اقل حاجة واقسمها كور واغطيها لمده نص ساعة ترتاح.
3- بعد مترتاح افرد الكور واسخن طاسة كويس واحط الرقاق يستوي من الحهتين لغاية مخلص كل الكمية وانزلهم في طبق عليه فوطة نضيفة احط فيها الرقاق واغطي عليه عشان يفضل طرف.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top