الرقاق الطري الفلاحى
المقادير :
3كوب دقيق3ملعقة كبيرة زيت
ملعقة كبيرة قشطة
علبة زبادي
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملعقة صغيرة سكر
رشة ملح
ماء للعجن
شاهد ايضا متفوتيش : طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه
الطريقة :
1- في بولة او اعجان انزل الدقيق والملح والسكر والبيكينج بودر واقلب وانزل الزبادي والقشطة واقلب وانزل بالماء للعجن .2- انزل بالماء وحده واحده حتي احصل علي عجينة طرية ولازم تتعجن كويس 10 دقايق اقل حاجة واقسمها كور واغطيها لمده نص ساعة ترتاح.
3- بعد مترتاح افرد الكور واسخن طاسة كويس واحط الرقاق يستوي من الحهتين لغاية مخلص كل الكمية وانزلهم في طبق عليه فوطة نضيفة احط فيها الرقاق واغطي عليه عشان يفضل طرف.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق