--> طريقة عمل طاجن الفراخ بالفريك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدجاج الطيور / الفراخ / المطبخ / طاجن الفراخ بالفريك / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل طاجن الفراخ بالفريك

طاجن الفراخ بالفريك



المقادير :

فراخ مقطعة 8قطع
نصف كيلو من الفريك
بصلة مكعبات
طماطم مكعبات
فلفل الوان مكعبات
ماء مغلي او شوربة مغلية
ملح
فلفل اسود
زبدة
زيت
رشة سكر
رشة بهارات
مكسرات محمصة


الطريقة :

1- اقوم بوضع ملح وفلفل واتبل بيهم الفراخ واتركها ساعة .
2- صنية انزل فيها الزبدة والزيت واقوم باعطاء الفراخ صدمة واعطيها لون حلو .
3- اشيل الفراخ في طبق وانزل مكانها البصل واعطية تشويحة حتي يصل البصل باللون الذهبي انزل الفراخ .
4- انزل البهارات والحبهان والسكر والملح بسيط لو هحط شوربة لو ماية يبقا بلاش ملح واسبها علي النار نصف ساعة .
5- بعد نصف ساعة هتكون الفراخ دخلت في السوا اشيلها وانزل الفريك ولازم الفريك يبقا باين من الشوربة بيكون عقدة اقل من عقد الرز .
6- انزل الطماطم والفلفل واظبط الملح وارجع الفراخ تاني علي الوش المية تغلي واهدي النار واتركهم يتسوم واقدمهم بعد السوا وازين بالمكسرات.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top