ورقة اللحمة
المقادير :
لحمةبطاطس مكعبات
4فص ثوم صحاح
فلفل رومي مكعبات
بصل شرائح
طماطم مكعبات
جزرمكعبات
كوسة مكعبات
ملح
فلفل اسود
بهارات لحمة
رشة من جوزة الطيب
بابريكا
سمنة
ورقة زبدة
ورق الومنيوم
شاهد ايضا : طريقة عمل ارز باللحمه المفرومه
طريقة عمل ورقة الفراخ من الشيف فاطمه ابو حاتى
الطريقة :
1- اتبل اللحمة بالملح والفلفل الاسود علي الجهتين واشوحهم فيب ملعقة كبيرة سمنة علي النار لغاية متاخد لون .2- في بولة انزل البطاطس والجزر والكوسة والطماطم والبصل والثوم والفلفل واتبلهم ملح وفلفل وبابريكا وجوزة الطيب وبهارات لحمة واقلبهم.
3- اجيب صينية فرن احط فيها الالومنيوم وورقة اللحمة ارص الخضار وفوقهم اللحمة واغطيهم بورق الزبدة واقفل بورق الالومنيوم .
4- ادخلهم فرن سخن علي درجة حرارة عالية بتاخد من ساعة لي ساعة ونص وممكن بعد ساعة اطلعها واختبر اللحمة والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق