--> طريقة سلق اللحمة واخذ منها احلي شوربة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحوم / المطبخ / سلق اللحمه / شوربة اللحمه / فاطمه ابو حاتى

طريقة سلق اللحمة واخذ منها احلي شوربة

 سلق اللحمة واخذ منها احلي شوربة


المقادير :

كيلو لحمة موزة او اي قطعية انتي حبها مكعبات
فصوص ثوم
جزر مقطع
طماطم مقطعة
كرفس قطع
بصل مقطع
ملح
فلفل اسود
رشة حبهان بودرة
2فص مستكة
2ورقة لورا
ملعقة صغيرة سمنة

الطريقة :

1- حلة علي النار اضع السمنة تسخن انزل المستكة تسيح انزل اللحمة واعطيها تشويحة في السمنة .
2- انزل الخضار كلة ثوم وجزر وبصل وطماطم وكرفس وانزل التوابل كلها واقلبهم كويس .
3- نزلي عليهم مية بتغلي واول متطلع الريم ع الوش اشيلة كلة لغاية متبقا نضيفة خالص واهدي النار اول متدخل في السوا انزل الملح واسبها تكمل سوا تستوي اصفيها من كل الخضار واقدمها والف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top