--> طريقة عمل الكفتة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكفتة / المطبخ / فتكات

طريقة عمل الكفتة

الكفتة

المقادير :
1/2 كيلو لحمة مفرومة ناعم
بصلتين صغيرين
ملعقة كبيرة كاتشاب
1/2 ملعقة بيكينج بودر
ملح
فلفل اسود
2فص ثوم
رشة من البهارات السبعة
رشة سكر

الطريقة :
1- في الكبة اضع البصل وافرمها انزل اللحمة والبيكينج بودر والبهارات والملح والفلفل والكاتشاب والسكر واخلطهم كويس جدا .
2- احضر كيس نايلون وانزل فيه الكفتة وافصة فتحة كبيرة شوية واحط طاسة فيها زيت وانزل الكفتة زي بلح الشام كده المقاس اللي انتي عاوزاه.
3- النار الاول تكون عالية ولما تبتدي تاخد لون علي الوش الاول اهدي النار لغاية متاخد لون من الوش التاني واغطيها لمده دقيقة واحدة لغاية مخلص كل الكمية بنفس الطريقة .
4- ممكن تشوي جمبها اي خضار تحبية الكفتة دي حلوة جدا وهتعجبكم باذن الله.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top