--> طريقة عمل الارز الصيادية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الارز / الارز الصيادية / فاطمه ابو حاتى

طريقة عمل الارز الصيادية

 الارز الصيادية 

المقادير :
2كوب ارز مصري
بصل مكعبات
2فص ثوم مفروم
2كوب ماء او شوربة السمك
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة كمون
4ملعقة كبيرة زيت
ملح

الطريقة :
1- حلة علي النار اضع الزيت يسخن انزل البصل  واقلبة حتي يصبح باللون البني وانزل عليها السكر واقلبهم كويس وانزل الثوم وتقلبتين رائحة تظهر وانزل المية .

2- بعد متغلي المية هنزل الملح والكمون والارز واغطي عليه واسيبة يغلي يتشرب المية خالص اغطي علية واسيبة يستوي خالص .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top