الارز الصيادية
المقادير :
2كوب ارز مصري
بصل مكعبات
2فص ثوم مفروم
2كوب ماء او شوربة السمك
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة كمون
4ملعقة كبيرة زيت
ملح
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع الزيت يسخن انزل البصل واقلبة حتي يصبح باللون البني وانزل عليها السكر واقلبهم كويس وانزل الثوم وتقلبتين رائحة تظهر وانزل المية .
2- بعد متغلي المية هنزل الملح والكمون والارز واغطي عليه واسيبة يغلي يتشرب المية خالص اغطي علية واسيبة يستوي خالص .
المقادير :
2كوب ارز مصري
بصل مكعبات
2فص ثوم مفروم
2كوب ماء او شوربة السمك
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة كمون
4ملعقة كبيرة زيت
ملح
الطريقة :
1- حلة علي النار اضع الزيت يسخن انزل البصل واقلبة حتي يصبح باللون البني وانزل عليها السكر واقلبهم كويس وانزل الثوم وتقلبتين رائحة تظهر وانزل المية .
2- بعد متغلي المية هنزل الملح والكمون والارز واغطي عليه واسيبة يغلي يتشرب المية خالص اغطي علية واسيبة يستوي خالص .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق