الفشة والطحال المحمر
المقادير :
فشة وطحال
كرفس
بصل
ثوم
جزر
طماطم
حبهان
وورق لورا
ملح
فلفل اسود
بهارات
سمنة
فلفل الوان مقطه شرائح
بصل شرائح
فلفل حار شرائح
ثوم مقطع
كمون
كسبرة ناشفة
الطريقة :
1- اقوم بتقطيع الفشة مكعبات كبيرة والطحال انزلهم مية بتغلي غلوتين وانزعهم عن المية .
2- انزلهم مية بتغلي تاني وفيها كرفس وبصل وطماطم وثوم وجزر ولورا وحبهان وفلفل اسود لغاية ميستوم.
3- انزع عن الطحال القشرة والفشة اقطعها شرائح طويلة والطحال .
4- انزل في طاسة السمنة انزل الفشة واشوحهم تشويحة تاخد لون انزل الثوم الشرائح واقلب لغاية متظهر رائحتة البصل واقلبهم3دقايق انزل الفلفل الالوان الحار واقلبهم 3دقايق واتبل بملح وكسبرة ناشفة وفلفل اسود ورشة كمون ورشة بهارات تقليبة ريحة البهارات طلعت والف هنا .
5- طاسة فيها سمنة وانزل الطحال واغطي علية عشان ميفرقعش جامد لغاية ميتحمر وياخد لون واعطيها ملح وفلفل اسود.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق