قرع العسل
المقادير :
كيلو قرع عسل مقطع مكعباتكوب سكر
نصف كيلو لبن
2ملعقة كبيرة دقيق
3ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة زبدة
فانيليا
ملعقة كبيرة كريمة
بقسماط ناعم
الطريقة :
1- اضع السكر علي القرع واتركهم نصف ساعة يختفي السكر انزلهم علي النار لغاية مميتة تظهر هسيبو ع نار متوسطة لغاية ميدبل خالص ويستوي.2- حلة علي النار اضع الزبدة وانزل الدقيق واقلبه لغاية ملونة يبقا ابيض انزل اللبن بارد وزاقلب ع طول ويغلي انزل السكر والكريمة واقلب يغلي غلوة واطفي .
3- ادهن قالب بيريكس او اي قالب وادهن زبدة وابطن بالبقسماط انزل القرع وعلية الصوص وعلي الوش رشة من البقسماط وادخلها الفرن لغاية متاخد لون والف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق